suriyati's FotoPage

By: suriyati saleh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jan-2009 04:16 Email | Share | | Bookmark
Pilihanraya Kecil Parlimen Kuala Terengganu 17 Januari 09

 
adik: "hanya satu je yg kita perlu sokong!!"
 
View all 5 photos...
Pilihanraya Kecil Parlimen Kuala Terengganu 17 Januari 09


Tuesday, 28-Oct-2008 05:21 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan

 
 
 
View all 9 photos...
some pictures masa jalan2 kat bukit merah...


Tuesday, 28-Oct-2008 05:12 Email | Share | | Bookmark
Annual dinner CHEST 2008

us :p
 
 
View all 6 photos...
hmm bulan ogos aritu smpat join annual dinner chest... geng2 aku seme pegi la, aku alisa wina jun.. ada lg beberapa org lecturer lain yg join.. ada performance from students and en syaiful...lawak betulllll la en syaiful nyanyi....hahahha terhibur kitorg seme, esp masa dia nyanyi lagu "yang lebih kau cinta"...wahahahha mendalam maksudnya tuh... ditujukan khas utk orang tu...hahahhaha..... some pictures masa dinner...


Tuesday, 28-Oct-2008 05:01 Email | Share | | Bookmark
lamaaanya menyepi...

 
 
 
View all 8 photos...
isk3, lamanya aku tak update fp ni...sampai terlupa aku ada fp..hahahha...siap lupe password nk login...hehehe... skang ni study week, bolela aku menjenguk fp ni dan update sket2... upload gambar raya la dulu...


Tuesday, 29-Apr-2008 00:26 Email | Share | | Bookmark
masak ape?

mule2 goreng ikan siakap
ni ikan yg dah siap digoreng
sos yang akan disiram ke atas ikan
View all 4 photos...
hehe..sekian lama aku x masak sbb asyik bz dgn stadi pd ujung mggu, makanya setelah abis kuliah utk sem ni, aku pun dapat la masak...hahaha cam poyo jek sbb dah lama giler tak masak... huhuhu ilang segala skill nk memasak nanti kalau tak practice... ari ahad baru ni aku masak sweet sour ikan siakap, rasanya dah hampir 3thn aku x masak lauk ni...hahahha....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net